Velkommen til min verden :o)
Min hobby er søm, scrapping og matlaging.

søndag 30. september 2012

Mobil vesker.

Nå i dag har jeg klippet opp gamle dongri bukser til minsten.  Satt i sammen med en del rester av annet mønstergarn ligger det er klart matrial pakker som er til å sy sammen.
Tilpasset til mobil Iphone
burberry :o)
Ferdig :o)

Published with Blogger-droid v2.0.9

Heste veske til mobil

Published with Blogger-droid v2.0.9

onsdag 12. september 2012

gutte rom, sy rom og gutte rom igjen :-)

Siden eldstemann vår  begynte i militæret i sommer har mor i huset fått innvilget bruk av rommet hans mens han er borte.  Da kan jeg la sy saker ligge uten å måtte rydde spisebord hver gang det er middag i huset. Det er deilig å ha et eget rom til sakene :o)
På fredag som kommer kommer eldstemann hjem på første perm! Vi gleder oss sååå mye! Så i dag har jeg sydd det jeg kunne for så å rydde rommet og gjøre det klart til han kommer hjem.
Så fra en rotete pult fullt av sy maskin og stoffer, ting og tang til............
Til en ryddig pult, klar til å ta i mot eldstemann. Rommet er blitt gutterom igjen :)
Published with Blogger-droid v2.0.9

små vesker med bånd.

Da fikk jeg sydd opp tre små vesker i kveld før alt ble pakket ned. Disse er sydd med siklestoff og dekorert med bånd jeg kjøpte i Oslo i sommer.
Det er artig å prøve seg med ulike måter å dekorere veskene på, noe blir bra og noen blir ikke fullt så bra.  Alle veskene er foret med sølv stoff fra Stoff og Stil.
Det grå stoffet er av typen Thai silke som jeg har strøket Vliselin på for å få det stivt.
Alle er også foret med vatt på begge sider.
Denne toalett vesken ble så som så.  Thai silke med Vliselin.  Inni er det for av et helt spesielt stoff jeg ikke vet hva er en gang :o) Kjøpte det i Oslo det også.  Prøvde meg med blondekant her ved glidelåsen, men tror blondene skulle hvert litt bredere.  For å holde dem på plass sydde jeg en ekstra søm oppå blonden for å holde den inntil vesken.
Her ser dere litt av stoffet som jeg har brukt til for. Det var vanskelig å sy med, da det "flusset" seg sånn.  Men da har vi lært av det: Ikke bruke til for neste gang :o)
Published with Blogger-droid v2.0.9

tirsdag 11. september 2012

Forkjølelses tid!

Intet sy inlegg i dag. Det er høst og første forkjølelse har slått til i Casa faizi. Minsten og mor er "rammet" og holder hus hjemme.
Med syingen har det hvert stopp, men innimellom er det klippet opp til små vesker og toalett vesker.  Det er nå bare å sy sammen. Bare og bare :o) 
Kjenner kroppen går i SLOW motion for tiden og får bare ta stilling til det og akseptere at formen er laber.
MEN det betyr ikke at det er full stopp.  Mange planer og mye skal være gjort før mitt store prosjekt Julemarkedet i Haugesund starter.  Sitter og planlegger litt etiketter/merkelapper og har vel funnet ut at jeg må scrappe dem.  Kommer til å legge ut bilde av dem her til slutt.
Priser er et annet kapittel, men ender vel opp med min magefølelse for hva jeg kan ta av pris. Gråpapirposer skal de leveres ut i har jeg bestemt, dette må skaffes, små og store.  JA jeg vet det ikke er desember enda, men hjelpes meg hvor fort tiden går! Det er 11 september i dag! Syns jeg nettopp begynte på jobb etter ferien jeg, så her er det bare til å bli frisk og komme igang :o)
Ha en fin uke og krysser fingre for dere som er friske om det må dere fortsette å være :O)
Inger Elin