Velkommen til min verden :o)
Min hobby er søm, scrapping og matlaging.

lørdag 16. januar 2016

2016 er i gang!

Godt Nytt år!



Ja så er året i full gang.  

Som bildet viser er også sying i gang.  Det har hvert INGEN sying i fra meg siden starten av desember frem til nå.  pakket bort alt siden min  sønn kulle komme hjem  på juleferie i fra skolen i Singapore (trengte selvfølgelig rommet sitt)  ;o)  
Det har hvert en lang og deilig jule ferie.

Men nå er vi våknet i fra dvalen og kommet i gang med hverdagslivet og det var på tide.  Selv om vi ikke har sydd noe, har en drømt en del via internett og andre flinke som syr selv om de har juleferie :o)
Min lokale sy klubb/ Quiltelag hadde hvårt første møte  nå i begynnelsen av januar.  Da var Singer Bernina Sysenter der med sin butikk  https://www.facebook.com/singerbernina Og der fikk jeg PANG inspirasjon til å sy meg et kose teppe! 

Problemet her nå er min manglende kunnskap om teknologiske duppedingser da alle mine bilder er på min mobil og appen til bloggen er ustabil i dag :o)
Jeg har ikke mange nyttårs forsett; MEN lover meg selv å bli bedre på Pc, mobil etc.  Kjøpte meg ny pc på bursdagen min i år ;o)

Vel, teppet ligger slik som på bildet enda og mere bilder kommer.
forklaring på hvordan det lages fikk jeg av skjønne Kirsten og Lisel på  https://www.facebook.com/singerbernina 
Jeg har 42 ferdig kutta stoff biter på 10x10 inch, syr sammen 9 slike firkanter ( 3x3) Så fortsetter jeg å sy sammen slike blokker til jeg har fem stk ( måtte legge til 4 firkanter  for å få 5 9er blokker)
Så skulle jeg skjære disse 9er blokkene i fire deler. og så pusle dette sammen til slik jeg ville ha det og det er slik det ligger på bildet nå.  
Det skal legges et fleeceteppe bak og så quiltes litt.  Lukkekant monteres på. 13/4 inc i bredde.  Vil gå ca 30 cm stoff til dette.  Så langt er jeg ikke kommet.
Vel det var første blogg innlegg i 2016.  Fortsettelse følger. Nå i helgen skal jeg på jobb.  Kommer tilbake med mere info om teppet og neste prosjekt blir Minecraft pute til minsten.

God Helg alle skjønne mennesker .

1 kommentar: