Velkommen til min verden :o)
Min hobby er søm, scrapping og matlaging.

torsdag 31. juli 2014

Camyuva sommer 2014 del 2

 Vi leide bil i tre dager for å komme oss litt rundt om kring.  Første stopp var vekk i fra Camuva og opp i fjellene.  Her står vi langt opp i fjellet på kasnkje ca 1000m.o.v, bak Elias og Zulfiqar er kysten, Camyuva/Kemer.  Vi kjørte enda lengre og kom opp til Gûl Mountain Hotel som ligger på 1250 m.o.h et gammelt hotell som så ganske alene ut oppe på toppen.

mens vi hadde bil disse dagen var det Bayram her i Tyrkia. fasten (Ramadan) er over og tyrkerne feirer med fri og tid med familie. Mye trafikk disse dagene og familier hadde piknik med grilling over alt.
 Et fast besøk hver gang vi er i Camyuva må vi opp til Berke Ranch.  et flott sted som driver hotell,restaurant, overnattinger, riding og familie show i Cowboy by, ikke akkurat tyrkisk stil, men morsomt lell.

 Her er vi i Kûmluca, ca 3 mil vest for for Camyuva. Butikker og alt er stengt.  Vi traff en liten gutt som ba om penger i lyskrysset. kan ikke vært mere en 7/8 år gammel. Siden det er Bayram fikk han en hilsen og gave av oss. Ble veldig sjenert og glad.  Et rørende øyeblikk for fotografen.
 Litt avslappning hjemme må til av og til :o)
 Så må det jobbes litt innimellom.  er så heldig å ha en handy man som fikser og ordner opp.  vi har flytta air Condition og fått lagt ny slange/ledning som så litt bedre ut enn den første.
 Her er vi på tropicana restaurant som ligger oppi Ulumpinar elven.  et fantastisk sted hvor vi kunne ha hvert hele dagen. Nedover denne elven ligger det flere restauranter oppi elven.  Det er bygget opp små altaner med planke broer innimellom. er det noe som skal anbefales er det dette! Denne dagen vi var ute var det også Bayram og det var så og si bare tyrkere ute, flere familier i lag som feiret og slappet av sammen.
Her er jeg i Antalya og fant en butikk med fantastiske vegg tepper.  eier forteller at det er gamle damer som sitter og applikerer/syr dem.  fantastiske farger og mengder å velge i mellom!!  Kvaliteten på bakstykke og sammen sying er ikke bra, men hvem bryr seg med så vakre farger!  Vi har skaffet oss et til veggen her i leiligheten og en liten som jeg bruker til duk.

So far so good.

Koser oss enda og kommer nok tilbake med flere bilder og opplevelser.

Bayram Mubarak to all

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar