Velkommen til min verden :o)
Min hobby er søm, scrapping og matlaging.

mandag 4. mai 2020

Hobby prosjekter :o)


Da lovet jeg å vise litt hva mine prosjekt har vært nå i vår.  Har vært litt produktiv  i fra slutten av februar og frem til ut mars. Da hadde jeg ikke sydd på lenge grunnet jeg har hatt mye vondt i min arm siden september i fjor til jeg begynte på jobb igjen i beg. på mars.  Så da var sy iveren stor!
Mange prosjekt og ønsker om hva som skal gjøres i 2020
Her er noen av de så langt:

Dette er en løper jeg laget etter mønster i Quiltemagasinet. Jeg laget den litt lengre en mønsteret var, slik at den passet til spisebordet mitt.

Jeg var med på "Vårmysteriet" som Nina Lise Moen hadde nå i vår.  Fantastisk kjekt å være med på. Konseptet er at du melder deg på og så opprettes en lukket facebook gruppe til de som deltar.  Vi fikk oppgaver hver uke.  Ante ikke da vi begynte hva det skulle bli.  En velger ut stoffer før vi begynner.  Jeg måtte bare endre mitt bakstykke da jeg så hva det skulle bli.  Stoffet var opprinnelig et tøft Marilyn Monroe stoff :o)
Nina Lise Moen  (Mrs Moen) har mange slike prosjekt på nett.  Kreativ og fargeglad dame. Veldig flink å forklare underveis.

Her er et baby teppe jeg sydde i Haugtussa Quilteklubb.  Vi leverer tepper til sykehuset i Haugesund. Dette er et teppe som skal ligge over kuvøsene.

Så har jeg prøvd med på applikasjon. Skikkelig 1980 talls motiv/mønster. Målet var å klare å gjennomføre et gammelt amerikansk mønster.  Det er egentlig en del av et stort veggteppe, men jeg hadde bare denne delen.  Mange deler å klippe ut da!  Men da har vi iallefall testet dette ut også.

Så, i år  (mars)skulle jeg egentlig delta på Norsk Quilteforbunds årsmøtehelg i Stavanger. Det ble da som alt annet avlyst.  I den forbindelse så arrangerte flere quiltebutikker et butikktreff på nett!  Det var flere quiltebutikker som presenterte seg selv og viste rundt i butikkene sine.  Satt i fra klokken 10.00 til 16.00 en lørdag :o)
Der fant jeg meg ulike ting som jeg skal lage noe av.  Første prosjekt var fra "Lappelykke" i Randaberg. Der så jeg hun viste et trykt stoff med Sashiko mønster. Japansk broderi måte.  Der kjøpte jeg dette stoffet og tråd til brodering.  Så får vi se hva jeg skal lage av det.  Har lyst på en ny toalettveske, mmmm  får se   får se   :o)

1 kommentar: