Velkommen til min verden :o)
Min hobby er søm, scrapping og matlaging.

torsdag 24. april 2014

Påsken 2014


 Påsken startet rolig på torsdagen med bare kos i heimen. Påskeegg og digg. Fredag dro vi til Åkerfjorden og gikk opp Langfossen.  bilde av Elias er vel på kansje 300 m.o.h toppen lå vel på 670 m.o.h  Det var bratt oppover!  2 timer med stigning er tøft for knær :o)

Nydelig vær hele dagen.  Da vi kom ned igjen til plassen hvor rasteplassen er satte vi i gang stormkjøkken og spiste pølser og Arme riddere .O)  En flott dag og i morgen vil lårene være helt ødelagt på grunn av 1,5 time gange rett ned gjør sitt med muskulaturen i beina. vel vel. 
Tur ble det, flott var det og verdt smerten som måtte komme :o)





Lørdag dro vi til Syrenesfortet ved Skudesneshavn på Karmøy. Litt roligere terreng, flott vær og en fantastisk utsikt.  Et sted som er verdt et besøk.




Søndag feiret vi Elias som blir 9 år den 23 april. Kaker og is. Familie og hygge.


HURRA FOR ELIAS  :O)

 Dette bildet er fra Desember 2013 med mye vind! Det er ikke fra årets påske i strålende sol!  :o)


Mandag var det så flott vær at vi satt ute på altanen hele dagen. Var på tide for Jonas å dra tilbake til Bergen igjen for studier. Noe Elias synes er veldig trist hver gang.

God mat og avslappa omgivelser hele påsken er godt for alle sammen.  Har ikke sydd noe i påsken, kun strikket. Strikker lappetepper til Jonas og elias av restegarn. 


Håper dere alle har hatt en like fin påske som meg. 


Inger Elin


1 kommentar:

  1. Så koselig påske du har hatt! :-) Ja, det hørtes ut som en tøff tur opp Langfossen, men sikkert kjempekjekt å nå toppen. Jeg visste ikke at det var sti opp der. Vi har mange flotte turområder rundt oss her på Haugalandet. :-)

    SvarSlett