Velkommen til min verden :o)
Min hobby er søm, scrapping og matlaging.

onsdag 30. september 2015

Da er vi gang igjen ;-)

Endelig er høsten i gang og hobbyene kan dyrkes for fullt!

Ingen skole så nå kan all ledig tid gå til mine interesser.  
Endelig kan jeg delta igjen i vår Quilteklubb, Haugtussa Quilteklubb som jeg er med i styret.  Et år uten klubb kvelder er lenge!  
Men nå er vi igang igjen, heldigvis.

Samtidig denne høsten startet Symesterskapet oppigjen på NRK og jeg er helt hekta!  Sitter klar hver mandag og følger med.  
Blir så inspirert og ønsker å lære mer og mer.

To bøker jeg bruker mye for tiden er 

"Made by me" og "Handmade"  

veldig kjekke sy bøker med prosjekter jeg kan "mestre"  ;o)
i disse bøkene fant jeg en søt forklekjole som jeg har satt i gang produksjon av.

Som nevnt før er jeg litt hekta på dongri og gjenbruk av klær og stoffer, så alt er i en hærlig mix av nytt, brukt og gammelt.

str 6mnd til 2 år.
Så måtte vi jo teste hvordan det er å sy i jersy stoff og genser til minsten ble prioritert.                                                                                                                                             Hjelp hvor dyrt det er med stoff!  Her må en finne på noe smart for å få tak i billigere stoff.                                                                                                                             Men minsten var verdt det denne gang.  Fornøyd ble han også.                                  Noen justeringer må gjøres til neste gang, da jeg måtte øke på mønsterarket ( det gikk bare til 10 år)  Men jeg ser jeg kunne ha øket med to størrelser i steden for en. Vel man lærer av å prøve.
Så i et flott sensommer vær/høst satt en ute og tegnet av mønster, denne gang i fra Tilda bøker.  Ville lage hjerter i dongri som skulle være til pynt.  Da må det til litt kaffe også.
 Dette var forhåpentligvis starten på en litt mer aktiv blogging om prosjekter og hobbyer, men en har lovet tidligere også.  ser i alle fall frem til en høst med mange prosjekter og håp om å lære meg å bli enda flinkere å sy og å bli dyktig til å sy klær.  Neste klesplagg som blir laget her i heimen er en pysjamas bukse jeg har lovet min flotte mann :o)  så får vi se da hvordan den blir :o) Ha noen fantastisk flotte høst dager og .....vi blogges  :o)   

2 kommentarer:

  1. Du verden så myye fint !Det er gøy og sy til både store og små ,
    spesielt til de små , er så mye nusselig en kan trylle frem
    og det har du fått til her , tøff trøye til gutten og :)

    SvarSlett
  2. Så bra at du kan legge studiene bak deg og få tid både til Haugtussa og til å kose deg med symaskinen igjen. Mange fine plagg du har laget. Du får ta deg en tur på Stoff og Stil. Mye fint der, og litt billigere... :-)

    SvarSlett