Velkommen til min verden :o)
Min hobby er søm, scrapping og matlaging.

torsdag 16. januar 2014

Diverse fra Januar.

Kurv som ble sydd under Samsying på Facebook 11 januar i år. Ikke helt fornøyd med denne da jeg glemte helt å følge Hele oppskriften med hjelpe linjene til å "quilte" bunnen skikkelig. Men men , den ble nå iallefall litt ok.

Her har jeg prøvd å quilte "skikkelig" på hele forstykkene. Ville lage meg en firkantet toalett veske, litt utenom de jeg pleier å lage.  Ble litt skakk og skeiv, men fullt brukbar for meg :o)  Likte oppskriften som jeg fant på Youtube. 


 
Makeup brush etui.  Dette er noe jeg har lyst å prøvd lenge.  Også her fant jeg mange gode tutorial på youtube.

Året har startet litt trått for meg i år. Gikk på en stor smell på jobb i starten av året og reulterte i at jeg ble sykemeldt på grunn av for stort arbeidspress.  På min arbeidsplass tok jeg over andre oppgaver i mars 2013 og det resulterte i at over tid ble dette for mye. Jeg burde sett "overload lampen " lyse, men valgte å overse og fortsette i samme overload tempo til det til slutt brøt sammen. Men jeg satser på at dette er midlertidig og vil bli klar for ny innsats med litt endringer i arbeids situasjonen.  Alt må jo bare bli bedre eller hva?  Kunne skrevet mye mere her men velger å la det bli med disse ord nå. Så får vi se om en er mere moden for å skrive mere senere om detter tema.

Lag en god dag!

Inger Elin3 kommentarer:

 1. Fine ting du har sydd , og nyttige :) ja, det er mye fint å finne på youtube , har flere ting derifra som jeg skal lage med tid og stunder :) Håpe det ordner seg for deg og at helse og overskudd kommer på plass igjen ,- ønsker deg gode dager fremover !

  SvarSlett
 2. Fin både brødkurven, toalettvesken og etuiet. Masse fine oppskrifter ute på nettet, og det er så mye jeg har lyst til, men dagene flyr avgårde. Håper du får slappe godt av og komme til krefter igjen. God bedring, Inger Elin! :-)

  SvarSlett
 3. Tusen takk begge to :o)
  Godt å ha "nettet" og kune surfe rundt og få ideer og inspirasjon på alt mulig. Helsen blir nok på stell igjen om en stund. Prøver nå innimellom og blogge og sy litt på gode stunder på dagene.
  Inger Elin

  SvarSlett